Powerbank bedrukken met logo

Producten bedrukken met een logo of een bedrijfsnaam is een geweldige reclametechniek die niet alleen heel goed werkt als je iets zoekt om op beurzen of bij aankopen weg te geven, maar die ook voor relatiegeschenken heel effectief is. Zelf hebben wij met name goede ervaring met het bedrukken van powerbanks. Powerbanks zijn namelijk leuk om te krijgen, heel handig om te gebruiken en iedereen wil er wel een hebben! Ze worden dus altijd aangepakt als je ze aanbiedt en ze zullen daarna vaak gebruikt worden, waardoor de eigenaar je bedrijfsnaam of logo steeds weer opnieuw ziet staan. Zelf lieten we een powerbank bedrukken met ons logo op drie verschillende momenten en heeft het iedere keer ontzettend goed uitgepakt!

 

Powerbanks bedrukken

 

Promotieartikelen voor op de beurs

Toen wij dus een tijdje geleden op een beurs stonden, lieten we een powerbank bedrukken met ons logo. Deze hebben we vervolgens aan iedereen die iets bij ons kocht meegegeven. Dit viel ontzettend goed in de smaak! Mensen die twijfelden wilden toch graag iets bij ons kopen, mensen die sowieso al iets kochten waren nog blijer met hun aankoop en mensen die niet eens van plan waren langs te komen werden toch aangetrokken door de powerbanks.
Ook toen we later een keer op zoek waren naar een leuk geschenk voor trouwe klanten, lieten we een powerbank bedrukken met ons logo. Ook dit beviel heel goed. Iedereen vond het leuk om de powerbank te krijgen en omdat powerbanks vaak in het openbaar gebruikt worden of uitgeleend worden, zijn er uiteindelijk veel meer mensen dan alleen onze vaste klanten die de powerbanks te zien kregen!

 
De derde keer dat we dit deden was als actie. We hadden net een nieuwe app uitgebracht en om dat te vieren, lieten we een powerbank bedrukken met ons logo. Iedereen kreeg er een bij een aankoop van meer dan een bepaald bedrag. Net als op de beurs spoorde dit mensen die nog twijfelden aan om toch over te gaan op een aankoop en was iedereen ontzettend blij om een powerbank te krijgen. Bovendien werd onze app ontzettend veel gebruikt, mede dankzij de powerbank met ons logo!

css.php