Goedkope fashion tips

Goedkope fashion tips

 

Wil jij er deze zomer hip uit zien maar heb je geen dikke portemonnee? Dit is gelukkig geen probleem. Wij hebben namelijk een aantal goede fashiontips voor je voor als je geen groot budget hebt. Lees snel verder voor de beste tips.

Ga voor aanbiedingen

Allereerst is het natuurlijk erg belangrijk om op aanbiedingen te letten. Tussen de seizoenen door zijn er vaak grote aanbiedingen in de winkels. Dit gaat soms wel tot 70% korting. Koop dus vooral kleding in de aanbieding dit bespaart heel veel geld. herenkleding online bestellen kan ook voordelig zijn. Veel buitenlandse webshops hanteren lagere prijzen.

Koop kleding die lang meegaat

Op lange termijn is het beter voor je portemonnee als je kleding van goede kwaliteit koopt die lang meegaat. Denk bijvoorbeeld aan leren accessoires en goede katoenen shirts. De leren riem is bijvoorbeeld deze zomer weer helemaal terug.

Het materiaal leer is niet voor niets zo populair, het heeft namelijk heel veel voordelen. Ten eerste is leer heel stevig materiaal. Het beschermt je spullen goed en daarom bestaan er ook veel leren tassen. Daarnaast gaat leer erg lang mee en is het dus duurzaam. Ook versleten leer is nog steeds mooi. Verder voelt leer heel zacht en soepel aan op de huid. Daarom wordt het veel gebruikt in kleding.

De leren riem

Leren riemen gaan we dit najaar ook weer veel zien bij zowel mannen als vrouwen. Het voordeel van een leren riem is dat het overal bij past. Zowel bij zakelijke kleding als bij casual kleding. Als je ook leren schoenen draagt, is het wel belangrijk dat je de kleuren op elkaar afstemt. Draag dus geen bruine leren riem bij zwarte leren schoenen. Leren riemen heb je in verschillende soorten, maten en kleuren. Het voordeel van leren riemen is dat ze erg lang mee gaan. Op www.suitable.be kun je verschillende riemen bestellen

 

css.php