Gellak nagels, wat is dat?

Gellak nagels, wat is dat?

Als je net in de wereld van nagellak bent gestapt dan realiseer je je net pas dat die wereld groter is dan je eerst dacht. Het is soms niet zomaar even een mooi kleurtje op je nageltjes verven, er gaat veel bij kijken wil je echt langdurig genieten van mooie glanzende nagels.

 

Behalve de normale nagellak die je in elke drogisterij kan kopen is het ook nog altijd mogelijk om een manicure te nemen bij een nagelspecialiste of nep nagels te laten zetten, zodat je niet hoeft te stressen over het laten groeien van je nagels. Een ander fenomeen in de nagel wereld is gellak nagels.

 

Gellak nagels uitgelicht

Gellak nagels is eigenlijk hetzelfde als gewone nagellak het enige verschil tussen deze twee lakken is dat gellak nagels in hun lak gel heeft verwerkt. Door deze gel blijft de lak langer op je nagels zitten dan een gewone nagellak.

 

Hoe komt het dat gellak nagels langer meegaan?

Gellak nagels gaan dus langer mee door de gel substantie die verwerkt zit in de lak. Deze gel moet echter op een andere manier dan normale nagellak tot uiting komen. Gellak nagels horen uit te harden onder een lamp. Hier kan je bijvoorbeeld een LED lamp gebruiken, daarbij hoort een uithardtijd van zestig seconde. Voor een UV lamp is dit langer, zo wel het dubbele van de tijd als van een LED lamp.

Verder kan je voor optimaal resultaat gebruik maken van een combinatie van drie soorten gelnagellak. De eerste bestaat dan uit een basis laag zodat de kleur beter pakt op je nagels. De tweede laag zal dan dus je kleur laag zijn, onder de gellak nagel kleuren is de variatie oneindig en blijven bedrijven innoveren zodat je nooit verveeld bij 1 kleur hoeft te blijven. De laatste laag die je aanbrengt is je toplaag. Deze laag breng je aan, zodat je gel nagellak beter bestand is tegen krassen of andere beschadigingen.

Als je meer wilt weten kan je altijd online meer informatie zoeken over gellak nagels, maar mocht je er alvast aan beginnen dan kan je altijd een gellak startset halen!

css.php