Goedkope tafels maken met Makita gereedschap

Goedkope tafels maken met Makita gereedschap

Je kunt deze eenvoudige doe-het-zelftafels zelfs met een beperkt budget maken! Met gebruik van een makita decoupeerzaag kun je materiaal perfect afzagen. Waarna je met een makita boormachine makkelijk onderdelen aan elkaar kunt bevestigen waar nodig. Als het gaat om het kiezen van meubels om uw interieur te voltooien, kan het een moeilijke en kostbare klus zijn. Zelfs een eenvoudige tafel kan moeilijk te kiezen zijn, rekening houdend met de opties en de specifieke stijl waarnaar je op zoek bent. Sommigen van ons kiezen er toch voor om iets met onze eigen handen te bouwen. En zelfs als u geen doorgewinterde crafter bent, kunt u eigenlijk een eenvoudig meubelstuk bouwen dat aan uw behoeften voldoet en een statement maakt in uw interieur.

Black Pipe & Wood

Als je de robuustheid van metalen poten wilt, maar niet de moeite wilt nemen om te leren hoe je de pijp op lengte moet knippen en aan elkaar kunt lassen, is zwarte ijzeren leiding het materiaal voor jou. Zwarte ijzeren pijp is verkrijgbaar in het leidingwerk van ijzerhandel en wordt geleverd in vooraf ingestelde schroefdraadlengtes, evenals een assortiment flenzen en verbindingen.
Om een ​​DIY-tafel voor hout en ijzeren buizen te maken, schroeft u eenvoudig een frame vast en gebruikt u de flenzen om aan een houten, laminaat- of deurbladtop te bevestigen. Als je het nog gemakkelijker wilt maken, gebruik dan voorgesneden hout voor de bovenkant. En je hoeft maar een paar sneden te maken en sluitingen in te stellen voordat je een volledig functionele doe-het-zelftafel hebt.

Uitklapbare opslagtafel

Dit is een project van twee vogels met één steen. Als u op zoek bent naar een excuus om werkruimte toe te voegen aan uw kelder of garage, dan is dit een perfect project om aan te nemen voordat gasten arriveren. Met behulp van een oude plank of kast, zal deze uitklapbare tafel je partij op bewonderenswaardige wijze dienen en kan gemakkelijk worden verplaatst naar een andere locatie nadat je gasten zijn vertrokken.
Dit project is vooral handig als u een grote bijeenkomst gepland hebt en u wilt de verstoringen binnenshuis tot een minimum beperken. En deze uitklapbare doe-het-zelftafel is een geweldige plek om extra snackstations of buffervoedsel voor beweiding op te zetten. Heb je meer zit ruimte nodig voor alle gasten en niet genoeg tijd voor meer klusjes? Hier kun je goedkope bankstellen vinden.

Gepolijst betonnen tafelblad

Hoewel het zeker niet lijkt alsof het een snel project zou zijn, bouwt dit prachtige betonnen tafelblad sneller dan je zou denken. En het is een uitstekende introductie tot het werken met afgewerkt beton.
Het langste deel van het vormen van een betonnen top is het bouwen van de vorm. Maar zodra je die vaardigheid onder de knie hebt, beweegt de rest gemakkelijk mee. Door op kleinere schaal te werken, zoals de koffietafel die hier wordt getoond, kunt u aangepaste detaillering in de doe-het-zelftafel plaatsen en uw gasten ook een prachtig gesprek voorzien om hun drankjes op te laten rusten.

Quickie kindertafel

Een eenvoudige doe-het-tafel zoals hier getoond maakt uitstekende kindertafels. En deze is gebouwd rond een snel gemonteerd frame en alles is vastgezet met schroeven. Als je nog geen zakschroefmal hebt, is dit project het perfecte excuus om toe te voegen aan je doe-het-zelf arsenaal.
Foto: Hoffelijkheid van Bovenkant van Chaos

Infinity-tafel

Dit is misschien de meest gecompliceerde tabel die we tot nu toe hebben bekeken, maar het heeft een ‘Wow’-factor die uw huisgasten zullen bespreken lang nadat ze zijn vertrokken. Met een slim gebruik van spiegels en LED’s, heeft deze “oneindigheidstafel” een retro-futuristische uitstraling die uniek is.

css.php