Maak je slaapkamer sfeervol met houten jaloezieën

Maak je slaapkamer sfeervol met houten jaloezieën

Heb je een heerlijke slaapkamer, maar mis je net wat sfeer? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de oplossing. Het is niet iets waar je direct aan zou denken, maar houten jaloezieën zijn erg sfeerbepalend. Als je stoffen gordijnen hebt, kan dat je kamer erg donker maken. Aluminum jaloezieen geven daarentegen weer een kille en koele sfeer. Houten jaloezieen zullen juist wat meer sfeer en licht in je kamer brengen.

 

Het aanschaffen van houten jaloezieën

Als je van plan bent houten jaloezieen aan te schaffen, dan kun je het beste je eerste eens orienteren op het internet. Je zult zien dat er veel mogelijkheden zijn en er een breed scala aan keuze is. Je hebt ze in alle kleuren en maten. Zorg er daarom voor dat je je ramen goed opmeet. Als je dan vervolgens naar de fysieke winkel gaat, zul je met de goede maten thuis komen. Het zou zonde zijn als je houten jaloezieën uiteindelijk niet met het raam passen.

 

Kies de juiste kleur

Het is wel van belang dat je de juiste kleur kiest. Kies een kleur die goed past bij je kamer. Zorg ervoor dat het in hetzelfde kleurenpalet valt, maar dat het niet exact dezelfde kleur is als de rest van de kamer. Je wilt juist een mooie afstemming van de kleuren. Je kunt kiezen voor witte houten jaloezieen, of juist voor zwarte houten jaloezieën. Naast kleur is het vaak ook mogelijk om gewoon voor de neutrale kleur hout te gaan. Als je niet zeker bent van welke kleur mooi past, kun je bij de winkel vragen om monstertjes. Je krijgt dan de houten jaloezieen in het klein mee en kun je de kleur thuis afstemmen.  

css.php