Wei Eiwit Poeder Van Dichtbij Bekeken

Er zijn zoveel veel verschillende wei-eiwit poederdrankjes op de markt tegenwoordig dat het steeds moeilijker wordt om te weten welke de beste voor je is. Om de dingen nog verwarrender te maken gebruiken veel van de concurrerende merken verschillende serveerportie groottes, verschillende meetlepels en verschillende container groottes, om het moeilijker te maken om ze te vergelijken.

Er is meer aan wei-eiwit poeder dan alleen de aantrekkelijke nutritionele voordelen. Voedselfabrikanten trekken voordeel uit de meest functionele kenmerken van wei-eiwit poeder als ingrediënt, zoals opschuimen, emulsie, gelvorming en de vaardigheid om in hoge mate water te binden, om de smaak en het mond-gevoel van de nieuwe product formules te verbeteren of om vet te vervangen.

Het is belangrijk om te weten dat er duidelijke prijs en nutritionele waarde verschillen tussen de verschillende wei-eiwit poeder supplementen op de markt zijn. Eén met 34% eiwit kan tot 80% minder kosten dan wei-eiwit poeders van een betere kwaliteit met een eiwit inhoud van 77% of meer. De meeste wei-eiwit poeders gebruiken een mengsel van verschillende wei-eiwit concentraten, isolaten en hydrolysaten, wat het makkelijker maakt om inferieure / goedkopere  eiwitten in een product te verbergen. Maar er is een eenvoudige manier om het uit te vinden. Om de gemiddelde eiwit percentage van je supplement te bepalen, of het wei is of iets anders, kun je simpelweg het eiwit die in een serveerportie gevonden wordt door de serveerportie grootte delen en dat vermenigvuldigen met 100.

Hier een voorbeeld om je te helpen uitvogelen hoeveel van je huidige wei-eiwit poeder echt proteïne is:
wei-eiwit: 22g eiwitten per portie – 28.4g serveerportie x 100 = 77.5% eiwitten. Onthoud echter dat het onmogelijk is om met 100% wei-eiwit te eindigen. Smaken, kleuren, zoetmakers, en micron-voedingsstoffen zorgen ervoor dat deze supplementen nutritioneel en plezier zijn om te consumeren, en deze nemen wat van de ruimte in die normaal door meer wei-eiwit ingenomen zou worden. Het is echter nog steeds belangrijk om deze aanvullers mee te rekenen, omdat de meeste consumenten op zoek zijn naar het aantal gram wei-eiwit poeder per fles-

Proteine-abonnement.nl geeft gedetailleerde informatie over wei-eiwitten poeder, drankjes, concentraten en de beste wei-eiwitten, en ook de voordelen van wei-eiwitten en andere nuttige wei-eiwitten feitjes.

css.php